Zalen huren in Rotterdam

Zaalverhuur bij De Nieuwe Poort

Bij De Nieuwe Poort laten we graag zien dat er bijzondere dingen gebeuren als mensen zich voor elkaar openstellen. Als ze uit hun eigen sociale omgeving stappen om eens een ander te ontmoeten. Daarom is iedereen welkom. De Nieuwe Poort verhuurt verschillende zalen in Rotterdam. Professionals kunnen bij ons een zaal huren om te vergaderen en elkaar te ontmoeten voor lunch of diner. Mensen die om de een of andere reden moeilijker meekomen in de maatschappij vinden bij De Nieuwe Poort werk en nieuwe kansen. En verder kun je natuurlijk gewoon binnenlopen bij ons restaurant en onze zalen in Rotterdam. Voor een gerecht uit de Social Kitchen, een kop koffie, een interessante lezing of een verbindend evenement.

Zalen Rotterdam

 

Zalen in Rotterdam Weena

Onze locaties op de Zuidas in Amsterdam en het Weena in Rotterdam kozen we niet zomaar. Het zijn beide carrièregerichte plekken. Hier ontbreekt het vaak aan een zachter, menselijker geluid. Bij De Nieuwe Poort kun je zalen huren op een plek in het hectische Rotterdam die rust en inspiratie biedt. De Nieuwe Poort zorgt voor een plek waar je je even kunt opladen en waar waarde wordt gehecht aan gastvrijheid en contact.

Een unieke plek om te werken

De Nieuwe Poort heeft drie zalen in Rotterdam te huur. Deze zalen hebben een variabele capaciteit. Hiermee biedt onze locatie de ideale ambiance voor werkafspraken, vergaderingen en brainstormsessies. Ben je op zoek naar een unieke plek? Bekijk dan onze zalen in Rotterdam op deze pagina. Onze zalen Lev, Tov, Woestijn I, Woestijn II en Woestijn III bieden ruimte aan een gezelschap tot 150 personen.

Nieuwe Poort Rotterdam

Meer informatie

Ben je op zoek naar een unieke plek om te werken? Wij voorzien je graag van meer informatie over onze zalen in Rotterdam. Je kunt ons telefonisch bereiken via 010 890 75 57 of per e-mail via rotterdam@denieuwepoort.org.